Mukasurat

Selasa, 15 Januari 2019

Ulasan Helmet Kabuto Flair Setelah 3 Bulan Pakai


Aku sebenarnya bercadang hendak bercerita tentang kayuhan Ahad lepas ke Lenggeng. Tapi, entah macam mana semalam petang (aku MC sebab gastrik) aku capai Gopro aku dan terus buat rakaman berkenaan ulasan helmet yang aku pakai sekarang ini.

Langsung tak ada perancangan dan apa-apa storyboard aku setup ala kadar dan terus rekod.

Aku tak ada pengalaman rekod video. Jadi aku balun aje lah.

Selama ini aku ingatkan suara aku sedap macam mana-mana penyanyi Amerika yang terkenal. Paling kurang pun macam Michael Jackson. Setelah mendengan suara aku dalam video, baru aku tahu sebenarnya suara aku tak sedap langsung.

Tapi lantaklah. Tak sedap pun tak sedaplah. Takkan aku nak cari artis jadi pengacara video aku ni. Sapa nak bayar servis diorang nanti?

Cuma aku mengharapkan agar anda semua bersabar dengan aku... Alah, ini baru video ulasan pertama aku. Nanti lama-lama hasilnya Insya-Allah boleh jadi macam filem The Lord of the Rings.

Aku tak mahu tulis banyak sangat. Jemput tengok video ulasan tentang helmet Kabuto model Flair tahun 2018 ni:


PS: Korang subscribe le channel Youtube aku tu. Kalau ramai yang subscribe, lagi semangat aku buat lebih banyak video nanti.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...